Praktisk information

Reception och entré

Receptionen i C11 är inte bemannad. Besökare avtalar en träff eller ringer till sin kontakt som hämtar besökare i entrén. Märk att den röda väggtelefonen bredvid receptionen kopplar endast till universitetsnummer, ej mobilsamtal.

Trådlöst nätverk samt Gäst-ID

Eduroam ger anställda och besökare från andra universitet och lärosäten tillgång till internet. Det trådlösa nätet UpUnet-S som tillhandahålls av Uppsala universitet kan användas av anställda, gäster med gästidentitet och studenter från UU och SLU.

En gästidentitet är ett konto för besökare med kort giltighetstid med möjlighet att logga in på det trådlösa nätet UpUnet-S via NetLogon. En gästidentitet kan vara aktiv från 1 till 7 dagar och varje anställd kan ha upp till fem samtidiga gästidentiteter. För fler än fem gästidentiteter vid konferens i Navet, kontakta Maria Bäckström.

Kontor i Navet

Här finns templat för rumsskyltar till kontor Nedladdningsbar fil Nedladdningsbar fil

Angående städ

Det finns kyl- och frysmöjligheter för cateringvaror i köket på plan 1. Tänk på att städ efter catering eller större evenemang inte ingår i den normala rutinen för städ utan ska tas om hand i samband med evenemanget. Det finns källsortering i källaren. Ev. glasflaskor för alkoholhaltiga drycker ska bäras till källsorteringen direkt. Städ tar inte hand om dessa.

Angående disk
Matplatserna är ytor som används för representativa ändamål såväl som personalens luncher. Det åligger alla som använder matplatserna på plan 1 och 3 att ställa disk på avsedd plats och torka rent efter sig. Kaffekoppar ställs i diskmaskinerna och övrig disk i diskvagnen. Disk efter event ingår inte i den normala driften av Navet.

  • Vi hjälps åt genom att stänga luckan på diskmaskinen på kvällarna så att det tidsinställda programmet kan köras.
  • Vi hjälps åt att, vid behov, starta en diskning och plocka upp i skåpet.

Kaffe/Thé i Navet
Kaffebönorna är Krav- och rättvisemärkta och mjölken i maskinen är 100 % mjölkpulver utan tillsatser.
Kostnaden för kaffeförbrukning fördelas via BMC centralt till alla institutioner/motsvarande enligt uträknade nyckeltal.

Post, paket och gods till SciLifeLab
Gods till SciLifeLab ska märkas tydligt med mottagarens namn och institution.

För post, paket och gods till Administrativt centrum för SciLifeLab i Uppsala är postadressen:

Administrativt centrum för SciLifeLab i Uppsala
Box 3037
750 03 UPPSALA

Leveransadress:
Administrativt centrum för SciLifeLab i Uppsala
BMC
Husargatan 3
752 37 UPPSALA