Restaurang Bikupan

Högskolerestauranger har gett tanken näring sedan 1970. Idag har vi över 40 restauranger och caféer på campusområden från Gävle till Karlskrona. Vi har också en omfattande fest- och cateringverksamhet i alla storlekar från fikapauser till stora middagar eller mingel. Företaget ägs av Nordrest och har cirka 200 medarbetare som finns där för alla som studerar, arbetar och firar på campus.

God och hälsosam lunch i Restaurang Bikupan

I Uppsala Biomedicinska centrum kan du äta lunch hos oss, på Restaurang Bikupan. Här serveras varje dag två härliga varmrätter, varav minst en växtbaserad. Vi tänker alltid lite extra kring råvarorna. Det ska vara så mycket hälsosamt, svenskt och ekologiskt som möjligt. På salladsbordet är minst hälften av råvarorna miljömärkta och bönorna svenska. Brödet bakar vi själva, och ofta gör vi en röra till. Kom in och prova.

 LUNCHMENY

Väggur i cafeét

Café Bikupan

Café Bikupan

Ladda upp med lunch och kaffe i Café Bikupan

Bredvid restaurangen i Uppsala Biomedicinska centrum hittar du vårt café. Här kan du sitta och surra efter lunchen över en ekologisk och Fairtrademärkt kaffe eller två. Har du inte ätit lunch hittar du fina sallader, välfyllda smörgåsar och grillad focaccia hos oss. Är det frukost, mellanmål eller mest ett gott avbrott som krävs kan vi också hjälpa till. Ta en paus med en fralla, energigivande bar eller hemgjord smoothie.

Kund-/studentkortet gör livet godare

Det ska löna sig att vara stamkund hos Högskolerestauranger. Med vårt kund-/studentkort får du rabatt på dagens lunch. Kortet laddar du här på hemsidan eller direkt i mobilen, med allt från 300 kronor. Väljer du att ladda kortet hos en restaurang eller ett café är lägsta belopp 500 kronor. För att se saldo, kontoutdrag och för att kunna spärra ditt kort måste du registrera det.

LÄS MER / LADDA KORTVi HÖRS!

Senast uppdaterad: 2021-09-17